Dozeren

Onze gps-gestuurde dozerbak in combinatie met onze rupstrekker levert een grote capaciteit en spaart de structuur van uw grond.

Een efficiënte oplossing

Wilt u een goede waterhuishouding voor uw percelen? Of in de gww snel een grote oppervlakte egaliseren? Dan is dozeren de oplossing. Met de dozerbak is het mogelijk om op een efficiënte manier grond te verplaatsen.

Door het veranderende klimaat komen steeds vaker zware buien voor. Het risico van natte plekken of plassen neemt toe. Een perceel dat vlak is of juist met een goed afschot, heeft minder last van natte plekken of plassen. Dat spaart de structuur van de bodem en de gewassen.

Onze dozerbak vormt met onze rupstrekker een combinatie met grote capaciteit, veel trekkracht en goed voor de structuur van uw grond. De dozerbak wordt aan gestuurd doormiddel van gps. Het voordeel van gps is dat er wordt gewerkt op basis van een vooraf gemaakt ontwerp. Hierdoor kunnen we heel gericht te werk gaan.

Het inmeten van het perceel

Met de wendbare en lichte Yamaha Rhino kunnen we snel en zonder schade aan de bodem de oppervlakte inmeten en krijgen we een nauwkeurig beeld van de huidige hoogtes. Als die met gps zijn ingemeten, gaan we met u in overleg om uw wensen vorm te geven in het design programma. We kunnen zo de oppervlakte precies maken zoals u wilt.

Nog een voordeel van de Rhino is, dat deze ook op de aanhanger achter de auto vervoerd kan worden, waardoor we ook makkelijk grotere afstanden kunnen overbruggen. Heeft u zelf een kilverbak of dozerbak op gps? Ook dan kunnen wij uw percelen inmeten, eventueel ontwerpen en leveren wij u het plan aan.

dozeren
loonwerk-machine
loonwerk-4
loonwerk-4
loonwerk-machine
meer-weten