Loonwerk

Breed inzetbaar in het loonwerk, van kettingzaag, shovel, wieltrekker tot rupstrekker.

loonwerk tractor

Loonbedrijf van Houweling biedt naast het draineren en dozeren ook andere diensten aan, ook de huur van een losse trekker met machinist, trekker met werktuig of een compact-trekker behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast vindt u op deze pagina nog een greep uit onze diensten.

Shovel verhuur

Wij kunnen u van dienst zijn met onze 2 ton zware knikshovel. Deze kleine krachtpatser is breed inzetbaar met diverse uitrustingsstukken, zoals pellikaanbak, palletvorken, dichte bak en rubberschuif. De shovel wordt bediend door een vakkundige machinist en is ook te huur in combinatie met een grondwerker.

loonwerk
groenvoorziening

Groenvoorziening

Loonbedrijf van Houweling is actief in groenvoorziening. Wij zijn te huur met onder andere kettingzaag, zitmaaier, heggenschaar op accu, compact-trekker met bijvoorbeeld een frees en meer. Neem gerust contact om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen voor onderhoud of aanleg.

Transport

Wij beschikken over een Nootenboom langzaamverkeer kuipdieplader met een laadvermogen van 32 ton. De kuip heeft een lengte van 9,3 meter en een hoogte van 56 cm. Hierdoor is het mogelijk om hoge machines te vervoeren. Daarnaast beschikken wij over diverse aanhangers achter de auto. Interesse in een andere vorm van transport in de landbouw of gww? Informeer naar de mogelijkheden.

loonwerk-machine
loonwerk-4
loonwerker
loonwerk-machine
meer-weten